"Військовий не витримав і кинув гранату": Спливли нові деталі вибуху на перехресті у Луцьку (відео)

7 липня у Луцьку невідомий кинув гранату в людей, у місті пролунав вибух. Речниця Нацполіції області Марина Балдич у коментарі "Суспільному" розповіла, що інцидент стався приблизно о 20:50, передають Патріоти України.

"Чоловіка, ймовірно, причетного до інциденту, поліціянти затримали", — підкреслила вона. Свідок Володимир розповів, що на момент вибуху сидів у своїй машині та чекав зеленого сигналу світлофора.

"Була суперечка між бусом і ним. Посперечалися, і той кинув гранату", — згадав чоловік. Лучанин Віталій також підтвердив, що перед вибухом стався конфлікт. З його слів, з місця події госпіталізували трьох постраждалих — двох жінок і чоловіка.

"Щось там дорогу не поділили чи що, ще з того перехрестя. Тут стали вже на розборки — виясняти ситуацію. Військовий щось там не витримав, телефона його побили чи що там, цей водій буса. Військовий не витримав і кинув гранату", — розповів Віталій.

"Моя любов...": Чоловік доньки Ірини Фаріон загинув на війні

неділя, 6 жовтень 2024, 14:28

В боях за Україну загинув військовий Василь Особа - чоловік Софії Семчишин, доньки мовознавиці Ірини Фаріон. Про це повідомила сама Софія Семчишин на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Горіть у пеклі, покидьки! Василя Особу вбито! ...

На поверхні - жодного хробачка: В Карпатах знайшли велетенський гриб вагою у 3 кілограми (фото, відео)

неділя, 6 жовтень 2024, 14:15

У Карпатах туристи натрапили на величезного гриба. Білий гігант затягнув аж на 3 кілограми. Відео та фото знахідки ширяться соцмережами, повідомляють Патріоти України. Гриб-гігант виріс на міжгірській полонині гірськолижного курорту Драгобрат. "Гриб ва...