Військовий РФ на позашляховику влаштував моторошну аварію у Херсоні, є загиблі (фото, відео)

В окупованому Херсоні російський військовий на позашляховику Toyota Land Cruiser влаштував масштабну ДТП. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали з посиланням на очевидців аварії, передають Патріоти України.

Зазначається, що водій авто на швидкості виїхав на червоний сигнал світлофора. За непідтвердженою інформацією, внаслідок ДТП двоє людей загинули, ще чотирьох забрала "швидка допомога". "Сам водій вижив, виліз через багажник, сів у російський військовий "Тигр", і всі швидко звалили з місця аварії", – пише "Труха".

За даними одного з херсонських каналів, в аварії загинула літня пасажирка "Славути".

Як пише місцеве видання Kavun.City, через те, що окупанти відключили у місті зв'язок, очевидці не змогли вчасно викликати "швидку допомогу". За даними ЗМІ, у позашляховику їхали російські військові.

"Що не день, то пригоди": На концерті Анастасії Приходько знову сталася біда

четвер, 18 квітень 2024, 17:58

Співачка Анастасія Приходько повідомила, що під час її концерту знову стався неприємний інцидент. Це вже не перша сумна новина, якою артистка ділилася під час гастролей "Холодно", передають Патріоти України. Лише кілька днів тому виконавиця розповідала...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....