Вік і час змінити свою долю: Олена Кравець нарешті зізналася, чому покинула Студію "Квартал-95" (відео)

Олена Кравець

Чверть століття вона була єдиною жінкою в колективі, і вирішила, що прийшов час змінити свою долю.

Життя української акторки Олени Кравець змінилося на 180 градусів - крім складних внутрішніх перетворень, які відбулися з нею за час повномасштабної війни, вона покинула сім'ю Студії "Квартал-95", невід'ємним членом якої була 25 років.

Зараз артистка веде власне шоу - "Тихий вечір з Оленою Кравець", де, схоже, знайшла для себе точку опори. В інтерв'ю для ЖВЛ вона зізналася, чому ж насправді пішла з "Кварталу".

Кравець не заперечує, що між усіма акторами Студії давно встановилися навіть не дружні, а сімейні відносини - вони дорослішали і розвивалися разом, тому для неї було вкрай важливо піти на мажорній ноті.

"Відчуття певного родства за всі ці роки, його вже не вирубиш топором. Все одно це люди, все одно це люди, яких ти знаєш з дитинства. Я дуже сподіваюсь просто на їх розуміння, що вони не дуже ображені на мене", - поділилася почуттями Олена.

Але за що на неї ображатися? Кравець в інтерв'ю розкрила і цю таємницю. Актриса пішла з проєкту, тому що відчула в собі сили рухатися далі, шукати кращої долі, кращої реалізації себе. "Просто ти розумієш, що хочеться йти далі. Дуже хочется спробувати. В мене немає меж вдячності долі, Богові, цим людям, кожному в Кварталі. Немає меж. Я вдячна за найкращі роки свого життя", - підкреслює Олена Кравець.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...