Вік загиблих від 36 до 73 років: У Росії зафіксували масове отруєння неякісним алкоголем

В Оренбурзькій області Росії упродовж минулої доби 11 осіб померло від отруєння неякісним алкоголем. Про це повідомили у четвер, 7 жовтня, на сайті російського телеканалу “РЕН ТВ” з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України.

За даними джерела, четверо людей із отруєнням алкоголем перебувають в лікарні, двоє з них - у важкому стані, ще декілька отримують медичну допомогу амбулаторно. У прес-службі адміністрації регіону повідомили, що смертельні випадки зафіксовані відразу у трьох населених пунктах на території двох районів. Відзначається, що загиблим було від 36 до 73 років.

За попередньою інформацією, навіть невеликий обсяг випитого алкоголю призводить до летального результату. “Він продавався в різній тарі і в різних місцях", - уточнили в прес-службі.

Губернатор області доручив екстрено проінформувати населення про неприпустимість придбання і вживання нелегальної алкогольної продукції, а також терміново провести перевірку місцевих торгових точок. Слідчі порушили кримінальну справу за статтею "Виробництво і збут товарів, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності смерть більше двох осіб".

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...