В'їхав прямісінько в могилу на кладовищі: П'яний полтавчанин не впорався з керуванням (фото)

Керманич зніс декілька металевих огороджень, стіл і надгробний пам’ятник.

Сьогодні, близько 15-ї години, на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Колійній, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу Нацполіції.

Очевидці події повідомили, що водій автомобіля Skoda не впорався з керуванням та заїхав на територію кладовища. Керманич зніс декілька металевих огороджень, стіл і надгробний пам’ятник. Прибувши на місце виклику, патрульні встановили особу водія та помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння.

41 – річний місцевий мешканець погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою алкотестера Drager в присутності двох свідків. Показники приладу перевищували вимірювальний діапазон. Це означало, що вміст алкоголю у видихуваному повітрі перевищує допустиму норму у понад 30 разів!

На горе-водія було складено адміністративні матеріали за ст.124 (створення ДТП) КУпАП та ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. Про пошкоджене майно відібрано заяви, які передано до територіального відділення поліції. Автомобіль евакуйовано на майданчик зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів.

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...