Віктор Павлік як "старий кінь": Молода дружина багатошлюбного 55-річного співака оприлюднила новину

Побажаємо майбутній мамі та її дитині, щоб "старий моряк" нікуди більше не тягав свій "якір", як до цього.

Павлік і Репяхова чекають первістка

Український артист Віктор Павлік та його молода дружина Катерина Реп'яхова чекають дитину. Це буде первісток у пари. Дівчина показала шанувальникам зворушливі знімки з животом. Радісною подією кохана співака поділилася на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

Фанати засипали Реп'яхову привітаннями. "Новий етап нашого життя. Це щастя. Це нескінченна любов", – підписала кадри дружина Павліка.

Варто зазначити, що раніше фанати вже підозрювали, що Реп'яхова вагітна. Вони помітили, що дівчина стала рідко викладати фото своєї фігури, хоча часто демонструвала свої форми в Instagram-stories. Також дружина Павліка показувала себе до грудей або у вільних нарядах.

У коментарях до посту користувачі мережі стали засипати Павліка і його молоду дружину компліментами. Більшість пишуть, що давно здогадувалися про стан Реп'яхової.

"Вітаю! Я здогадувалася вже давно", "Це було очікувано", "Як же це прекрасно! Щастя вам нескінченного", "Я так і думала! Так круто! Вітаю", – пишуть люди в коментарях.

Більшість українських біженців готові повернутися з-за кордону: Опитування показало, за яких умов

четвер, 2 травень 2024, 15:56

Більшість українців все ще планують повернутися до України (26% точно та 26% скоріше). З них 61% планує це зробити після війни, передають Патріоти України. з посиланням на дані опитуванняInfo Sapiens. Остаточне закінчення війни / припинення бойових ді...

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...