"Він бореться з наркотиками": В Амстердамі з'явився перший у світі кіт-поліцейський (відео)

Жителі та гості Амстердаму тепер можуть спати спокійно, адже тепер їх охороняє перший в світі кіт-поліцейський. Про це пише BILD, передають Патріоти України.

Коту Німісу 1,5 роки. Чорний красень виріс на одній із житлових барж у каналах Амстердама. Для котів це не дуже безпечне середовище, адже плавати вони не вміють, а ризик впасти у воду під час прогулянки і втопитися дуже високий.

Тому на чотирилапих, чиї домівки розташовані на воді, вдягають спеціальні рятувальні жилети. Власниці Німіса, Лідії Фабер, спало на думку, що її чорнявий улюбленець у жовтому жилеті дуже схожий на поліцейського у формі. Тому вона нашила на котячий жилет напис Police.

Відеороліки з котом-поліцейським дуже швидко зробили з Німіса зірку TikTok, а привітатися з ним хочуть усі туристи та реальні поліцейські.

"Тепер усі думають, що він наш місцевий поліцейський кіт. Туристи запитують мене, чи це правда. Я відповідаю: так, звісно, Амстердам — перше місто у світі, де є власний поліцейський кіт, який бореться з наркотиками. Бачите цей нашийник? Він постійно контактує з поліцією і надсилає їм фотографії тих, у кого знайшли наркотики. Іноді вони навіть не розуміють, що я вигадала цю історію", – розповіла Лідія Фабер журналістам.


Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...