"Він був дуже м'якою особою, ніколи не кричав": Темношкіра модель Playboy розкрила правду про Х'ю Хефнера і "кроликів"

Ексспівробітниця Playboy Джакі Нетт стала однією з перших кольорових жінок у компанії Х'ю Хефнера та працювала там майже 12 років. Американка заявила, що дівчат-"кроликів" Playboy поважали на роботі й захищали від домагань, і загалом усе було "набагато консервативніше, ніж здавалося". У розмові з Fox News Джакі розповіла, що в молодості мріяла стати актрисою і для цього переїхала з Міссісіпі до Каліфорнії. Однак у 1967 році вона знайшла несподівану роботу – стала моделлю-"кроликом" у лос-анджелеському клубі Playboy на Сансет-Стріп, передають Патріоти України.

"Каліфорнія здавалася таким великим новим світом. А я була безневинною дівчинкою із брудом Міссісіпі між пальцями ніг", – поділилася американка.

Вона сказала, що на той час вивчала театральне мистецтво, але її фінансове становище було плачевним. Друг переконав Джакі, що вона має влаштуватися в один із клубів Playboy. Тоді дівчина нічого не знала про компанію Хефнера, але пішла на співбесіду. Несподівано її чекала відмова – майбутній моделі заявили, що вона занадто худа. "Ось я й подумала, що наберу вагу. Я набрала 10 фунтів (близько 4,5 кг, – ред.) за два місяці. Я все ще була надто худою, але зрештою мене взяли на роботу. Я була наполегливою", – згадала Джакі.

Джакі Нетт під час роботи в клубі Playboy у Лос-Анджелесі.Вона пояснила, що дівчат-"кроликів", які розважали публіку й виконували роль офіціанток та круп'є у закладах Хефнера, наймали насамперед через красу. Їм доводилося підтримувати свою вагу та ретельно стежити за зовнішнім виглядом.

Те, що моделей не шанували на роботі, Джакі назвала міфом. "Ми були дуже захищені. Нікому не дозволялося до нас торкатися – а, повірте, всі хотіли доторкнутися до кролячого хвоста. Я бачила, як директор кімнати виводив людей з клубу. Навіть якщо його не було поруч, ти йшла до старшого "кролика" і вони захищали тебе", – розповіла експрацівниця закладу Playboy.

Вона пояснила, що клуби Playboy мали бути веселими та захоплюючими, "але це також була ілюзія". "Ви грали за правилами", – зауважила американка.

Джакі наголосила, що насправді на "кроликах" було більше одягу, ніж здавалося. Наприклад, багато дівчат носили під уніформою – корсетом з відкритими плечима – дві пари колготок. "Єдине, що було відкрито, це руки, спина, верхня частина грудей та обличчя. Решта була прикрита", – сказала вона.

Хефнера Джакі описала як дуже м'яку особу. "Я ніколи не бачила його п'яним. Я ніколи не бачила диму. Я ніколи не бачила, щоб він голосно говорив. Я бачила, як він ходив з якоюсь дамою – або дамами – під руку. Але він... не дозволяв собі вольностей. Таке могло бути, але особисто я цього не бачила", – поділилася враженнями жінка.

В особняку Хефнера, за її словами, "все було створено для сексу". Проте сама вона не хотіла переживати подібний досвід. На вечірках, як заявила Джакі, вона уникала інтимних зв'язків.

"Після десерту другим фільмом зазвичай було порно, на кшталт "Глибокої глотки" або "За зеленими дверима". Тоді я говорила: "Спасибі", – і йшла додому", – зі сміхом розповіла вона.

Як пояснила "екскролик", на вечірках засновника Playboy можна було займатися різними речами: дивитися фільми, їсти хорошу їжу, плавати в басейні, знайомитися з новими людьми, спостерігати за тваринами з приватного зоопарку. Можна було і "грати", як це назвала Джакі, але вона сказала, що ніколи не брала участі в подібному й те, що насправді відбувалося в особняку, залишається для неї лише уявою.

Джакі пішла з Playboy Club у 1979 році, тому що вийшла заміж. Її чоловік хотів жити в Долині й сім'я переїхала, хоча, як зізналася жінка, цей період був для неї важким і вона могла б працювати "кроликом" довше, якби не обставини.

Сьогодні Джакі – інструкторка з йоги, вона одружена 43 роки й отримала ступінь бакалавра в галузі дизайну інтер'єру та мистецтва. Цікаво, що деякі нинішні учениці американки з йоги – це теж колишні "кролики".

"Я дякую Playboy за те життя, яке в мене є. Це дало мені можливість виразити себе. Це майже як коли ти надягаєш костюм на Хелловін. Ти приміряєш зовсім іншу особистість, і це змінює тебе. Ось як це було для мене. Це частина мене, і я не соромлюся цього", – зазначила жінка.

Колишня "кролик" Playboy Джакі Нетт

Ситуація змінилась: В Україні обвалилися ціни на овоч, який купують усі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:59

В Україні подешевшала картопля. Знову українські виробники картоплі змушені знижувати ціни на свою продукцію, передають Патріоти України з посиланням на East Fruit. За словами ключових гравців ринку, на цьому тижні пропозиція картоплі лишалася високою...

Загроза для врожаю? Синоптикиня розповіла, де в Україні очікувати заморозків у вихідні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:52

На вихідних, 20 та 21 квітня, у більшості регіонів України очікуються нічні заморозки. Проте вдень температура повітря може піднятися до +18 °C. Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. Зазначається, що у більшості об...