"Він був моїм першим коханням": Дівчина за допомогою штучного інтелекту "оживила" друга і дізналася, що він потрапив до пекла

Крісті Енджел із США, яка втратила свого близького друга Камеруна Скраггса у 2020 році, вирішила "оживити" його за допомогою штучного інтелекту, передають Патріоти України

Пара жила за сотні миль один від одного й підтримувала спілкування за допомогою онлайн-чатів, що зробило "повернення" чоловіка ще більш реалістичним.

Друзі познайомилися, коли Крісті було 14 років. Тоді у них зародились глибокі та змістовні трирічні стосунки. Згодом пара розлучилася, зберігши хороші стосунки протягом наступних двох десятиліть.

"Він був моїм першим коханням — веселий, дурнуватий, любив тварин. Дуже світла та чудова людина", — згадує Крісті, яка зараз працює доглядальницею та живе у Нью-Йорку (США).

Одного дня жінка дізналася, що Скраггс несподівано захворів на печінкову недостатність й перебуває на межі життя та смерті.

"Я отримала повідомлення на Facebook, що він впав у кому після відмови внутрішніх органів", — розповідає Енджел.

Коли Камерун помер, подруга не змогла приїхати на його похорон особисто й приєдналась до церемонії прощання через FaceTime.

Два роки по тому жінка знайшла в інтернеті статтю про Project December — систему, яка використовує штучний інтелект для імітації текстової розмови. Програма вимагає від користувача ввести дані про свою близьку людину, щоб програма могла створити бота, з яким можна спілкуватися. Крісті вирішила ризикнути.

"Я запитала, чи бачив він після смерті свого тата, чи розмовляв із Сарою (його дружиною), чи пішов за світлом, але отримала несподівану відповідь: "Я зараз у пеклі", — згадує вона.

Від прочитаного у жінки похололо у серці, вона попрощалася з другом та вимкнула ноутбук.

"Думаю, що це якесь божевілля. Project December може комусь допомогти, але для мене це занадто моторошно", — резюмувала Крісті.

Не лише засіб пересування, але і вигідна інвестиція: Експерт назвав три колекційні автомобілі, які стануть набагато дорожчими найближчими роками

неділя, 28 липень 2024, 15:30

Британський автомобільний експерт Джонні Брайтон порадив три вживані автомобілі, які мають зрости в ціні через те, що вони стають колекційними, передають Патріоти України з посиланням на Express. У своєму нещодавньому відео на Youtube експерт радить пр...

Захід в шоці, турки замислилися: Ердоган привселюдно дав ляпаса маленькому хлопчику, який не поцілував йому руку. Після цього знов підсунув свою руку дитині (відео)

неділя, 28 липень 2024, 15:15

Поцілунок руки в Туреччині — знак надзвичайної поваги та любові молоді до старших родичів. Зазвичай діти цілують руку своїй бабусі та дідусеві, іноді іншим людям похилого віку. Поза родиною діти самі вирішують кому таку велику шану виявляти. Президен...