"Він був нам потрібен": Легендарний Зідан назвав свій найкращий гол у кар'єрі (відео)

Колишній півзахисник збірної Франції та мадридського Реала Зінедін Зідан назвав свій найкращий гол у карʼєрі. Про це повідомляє Madrid Xtra, передають Патріоти України.

Легендарний француз відзначив свій гол у ворота Баєра у фіналі Ліги чемпіонів у 2002 році, коли він з льоту поцілив під перекладину та приніс Реалу перемогу 2:1. «Мій найкращий гол? Найкращий, найкрасивіший і найважливіший, я думаю, це гол у ворота Баєра. Нам потрібен був цей гол, щоб виграти Лігу чемпіонів", — заявив Зідан.

Зідан — чемпіон світу-1998 та Євро-2000 у складі збірної Франції та переможець Ліги чемпіонів-2002 з Реалом. У 1998 році він став володарем Золотого м’яча. Після кар'єри футболіста став тренером та очолював Реал, з яким виграв три Ліги чемпіонів (2016, 2017, 2018).

"Фізично команда готова, але...": Ексфутболіст збірної України відверто назвав мінуси команди Реброва

середа, 11 вересень 2024, 21:52

Ексфутболіст збірної України Артем Федецький прокоментував поразки національної команди від Албанії (1:2) та Чехії (2:3) у перших двох турах Ліги націй. В інтерв'ю YouTube-каналу BurBuzz Федецький заявив, що збірній України не вистачає характеру, перед...

Демограф спрогнозувала, хто з українців повернеться з-за кордону першим

середа, 11 вересень 2024, 21:30

Найбільша ймовірність повернення українців з-за кордону є серед висококваліфікованих фахівців. Про це повідомила очільниця Інституту демографії та соціальних досліджень Елла Лібанова, передають Патріоти України. Демографиня вважає, що першими повертают...