"Він був справжнім другом": Помер заступник командира полку "Азов" Олександр Павлюк

Вранці 5 червня раптово помер заступник командира полку "Азов" по тилу Олександр Павлюк (позивний Чак). Про це йдеться на офіційному сайті полку "Азов", повідомляють Патріоти України.

"Він був справжнім другом для кожного – умів згуртовувати людей і знаходив компроміси у будь-яких ситуаціях... У 18 років чоловік був призваний на строкову службу та служив у контингенті радянських військ у Німеччині. Влітку 2014 року чоловік познайомився з бійцями нашого підрозділу, після чого не роздумуючи восени цього ж року вступ у лави "Азову". Спочатку Чак виконував обов’язки обозного в третій сотні полку, потім був заступником по техніці. Боєць віддано служив та професійно виконував свої обов’язки, тож згодом став заступником командира полку з тилу. Унікальні організаційні здібності Чака дозволили практично створити і організувати з нуля тилове забезпечення полку, за час служби відновлено та побудовано військові містечка під потреби життєдіяльності підрозділів. Переважна більшість інфраструктурних об’єктів на той час побудована силами "Азову" за рахунок допомоги волонтерів, залучених завдяки діяльності Олександра Павлюка.

За час своєї відданої служби Олександр Павлюк був неодноразово нагороджений високими відзнаками, зокрема нагрудним знаком "За доблесну службу", грамотою від Верховної Ради України, нагрудним знаком "За відзнаку в службі", вогнепальною зброєю та орденом Данила Галицького.

Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям та побратимам. Смерть Чака — велика втрата для Азову та для всієї країни. Пам’ятаємо! Герої – навіки живі!" - зазначається, зокрема, в повідомленні.

Олександр Миколайович Павлюк народився 30 березня 1963 року в Рокитному Рівненської області. В "Азові" служив у званні старшого лейтенанта і відповідав за матеріально-технічне забезпечення. Про дату і час прощання буде повідомлено додатково.

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...

Одна - колишня дружина, друга - нібито законна: Працівницю РАГСу звинувачують у фіктивному шлюбі зі зниклим безвісти бійцем, але є цікавий нюанс

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:30

Три тижні тому ТСН розповідала про одну з судових справ - дві жінки стверджують, що мають право на виплати бійця, який зник безвісти на Донеччині. Одна - колишня дружина, друга - нібито законна. Початок цієї історії такий - військовослужбовець зникає б...