"Він був з нами 10 років, наче член сім'ї": Шаблістка Ольга Харлан повідомила про втрату близького друга

Олімпійська чемпіонка Пекіна-2008 з фехтування Ольга Харлан повідомила сумну новину для неї новину, передають Патріоти України.

Улюблений пес спортсменки, лабрадор Верон, якого Ольга називала «чемпіоном із хропіння», помер перед новорічними святами. «Не стало Верошки… У це не хочеться вірити, але така реальність. А реальність часом дуже жорстока … Він був із нами 10 років, і всі ці роки він був найдобрішим, найрозумнішим та найсмішнішим собакою. Як каже моя мама: „він як людина в собачій подобі“. Він усе розумів… Верошка був добрим другом та членом нашої родини. Прощавай, мій пухнастий білий ведмідь», — написала Харлан зворушливий прощальний пост на своїй сторінці в Instagram.

Зазначимо, що сама спортсменка проводить різдвяні свята зі своїм коханим, італійцем Луїджі Самеле, у Нью-Йорку. «Для мене Нью Йорк — унікальне місто. І я люблю його за безумство, різноманітність, свободу. Вперше насолоджувалися ним як туристи. Відкрили для себе багато чого нового, подивилися на нього з іншого боку та зрозуміли, що це місто прекрасне», — поділилася українка своїми враженнями від дослідження американського мегаполісу.

Також Ольга не забула трохи пошопитися. «Wingardium Leviosa. Магазин мрії», — підписала фехтувальниця під відео, на якому заходить до магазину за мотивами популярної саги про Гаррі Поттера.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...