"Він дуже умна і досвідчена людина": Мама Тищенка, яка торгує шкарпетками біля метро, висловилася про скандали сина та облаяла хейтерів

Мама одіозного депутата Миколи Тищенка, Жанна Анатоліївна вважає, що її син завжди правий і все робить правильно. Про це жінка, яка нині торгує шкарпетками та лавандою біля метро Мінська, заявила журналістам "ТСН", передають Патріоти України.

"Я дуже зайнята людина. Коліна мама - бізнеследі. Я 50 років у бізнесі", - сказала фарбована білявка у білому одязі та червоних кросівках.

А коли її запитали, що вона думає про останні події, пов'язані з її скандальним сином, жінка сказала: "Я навіть не в курсі". Тоді журналіст розказав мамі Тищенка про те, як його охоронці побили колишнього військового. "Да шо ви кажете! А Коля не військовий? Взагалі він і військовий теж. Офіцер внутрішніх військ", - заявила жінка.

Жанна Тищенко

На уточнення, чи стежить вона за новинами про свого сина, Жанна Анатоліївна відповіла: "Я стежу, я просто не хочу розстраюватися. Бо я знаю, що Коля завжди прав. Завжди! Він дуже умна ідосвідчена людина. І що б він не зробив - це завжди правильно".

Також жінка запевнила, що спілкується зі своїм сином. А от сказати, хто з його трьох колишніх дружин подобається їй найбільше, не змогла. "Ви мене знімаєте, да? Да, конєшно (спілкуємося - ред.), у нас з ним одна сім'я. Всі, хто приходив у мою родину, мені всі подобаються", - запевнила мама Тищенка.

Мама депутата Тищенка

Також Жанна Анатоліївна заявила, що син радився з нею, батьком та сестрою перед тим, як піти в політику. "Іди синку, йди, хай буде порядок на Україні", - сказала Миколі тоді мама.

А от коли її запитали про хейтерів Тищенка, Жанна Анатоліївна в мить перейшла на російську та трішки не стрималася: "Слышишь ты, лахудра, на себя бы посмотрела. Ты кто такая, шмара. Жаба. Хто вы, лягушки, такие, шо вы будете крутого мужика вот так вот опускать", - звернулася мама депутата до уявних "україночок", які хейтять її дорогоцінного Колю.

Безкоштовного житла більше не буде! Угорщина змінює правила перебування українських біженців

четвер, 18 липень 2024, 21:10

З 21 серпня 2024 року Угорщина надаватиме субсидоване житло лише українським біженцям з територій, що зазнали впливу війни. Ті, хто прибув з інших регіонів, втратять право на безкоштовне житло, якщо не подадуть заяву про продовження пільги до 10 липня ...

Допомагали агресору: У Німеччині засудили пару, яка постачала в РФ запчастини до дронів

четвер, 18 липень 2024, 20:30

Верховний земельний суд Штутгарта засудив колишнього бізнесмена з федеральної землі Саар до шести років і дев'яти місяців позбавлення волі за незаконне постачання в Росію комплектуючих для безпілотників. Поставлені обвинуваченим матеріали знайшли воєнн...