"Він має науковий ступінь. Це факт": Промоутер розсекретив несподіваний факт про зірку українського боксу

Денис Берінчик (Фото:Reuters/Andrew Couldridge)Промоутер Олександр Красюк розповів про досягнення українського боксера Дениса Берінчика поза спортом. Красюк розповів, що Берінчик написав дисертацію зі спортивної психології та має науковий ступінь. Про це повідомляє vRINGe, передають Патріоти України.

«Денис, м’яко кажучи, дуже недурний хлопець. Він не схожий на абсолютну більшість хлопців. Я зараз не узагальнюю. А говорю про те, що багато хлопців живуть одним боксом. Їх більше нічого не цікавить. Вони думають, що якщо працюватимуть, то успіх все одно прийде. Ні, друже! У боксі всі працюють. А щоб досягати успіху, треба розширювати сфери своєї роботи.

І Берінчик — один із таких хлопців. Він займався наукою. Знаю, що він не дуже афішує це. Але він має науковий ступінь. Це факт. І всі ми були свідками того, як він писав дисертацію, захищав її. Вона зі спортивної психології. Так, так, так! Здавалося б, дивишся на Берінчика — хлопець із двору. А він, на секундочку, доктор філософії", — розповів Красюк.

В українських біженців виникли проблеми з документами у країні ЄС: Спливли деталі

четвер, 16 травень 2024, 7:15

В українських біженців в Естонії виникли проблеми з документами через те, що їм вчасно не продовжили посвідки на проживання. Спілка міст та волостей Естонії звернулася до МВС з проханням прискорити процедуру. Для багатьох українців такі затримки означа...

ТЦК зможе викликати громадян для проходження ВЛК: Як працюватиме електронний кабінет

четвер, 16 травень 2024, 6:56

Починаючи з 18 травня, військовозобов'язані громадяни України зобов'язані оновити свої дані, відвідавши ТЦК або ЦНАП чи робити це через електронний кабінет. Тих, хто скористається останнім способом, згодом співробітники ТЦК зможуть викликати для проход...