"Він множить на нуль нашу українізацію": Ніцой знову наїхала на Довбика та відповіла на критику фанатів збірної України (відео)

Український футболіст Артем Довбик своїм коментарем після матчу Євро-2020 зі Швецією російською мовою нівелював усі зусилля з українізації нашого суспільства. Він є яскравим прикладом того, як зірки дають негативний приклад молодим співвітчизникам. Таку думку в інтерв'ю програмі Яніни Соколової "Рандеву" висловила письменниця Лариса Ніцой. Раніше вона назвала автора переможного гола в 1/8 фіналу ЧЄ московитом, однак, відповідаючи на критику фанатів, зазначила, що її претензії стосувалися всіх українських зірок, передають Патріоти України.

"Пост про Довбика – це було не персонально до нього. Він є узагальненим персонажем усіх наших зірок. Довбик став ще одним сигналом для наших українських дітей, щоб говорити російською мовою. Тому що всі зірки говорять російською. Відчувається, що в житті Довбик говорить українською, це відчувається з його вимови, що російська для нього не рідна мова, але публічно він говорить російською. І він дає шкідливий сигнал дітям і юнакам, за яких ми боремося. Він множить на нуль нашу українізацію", – сказала Ніцой.

Зазначимо, що після критики Довбика поборниця української мови потрапила під шквал критики. Зокрема, більшість користувачів соціальної мережі Facebook різко розкритикували саму Ніцой, а не гравця збірної України.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...