Він намагався "сховатися", але його знайшли: У Харкові прибрали Леніна з будинку (фото)

На фасаді будинку на Холодній Горі залишалось прізвище "Ленін". Радянський напис був викладений цеглою. Співзасновник проєкту "Деколонізація. Україна" Вадим Поздняков звернувся щодо демонтажу напису на урядову лінію 7 вересня, інформують Патріоти України.

Звернення перенаправили, відповідь на нього надала адміністрація Холодногірського району Харківської міської ради. В адміністрації повідомили, що будівля, де був розташований напис, не належить до комунальної власності. Тому адміністрація звернулася до власника будівлі, й той прибрав радянський напис.

"Власником будівлі 13.09.2023 напис "ленін", викладений цеглою на фасаді, зруйновано, та місце напису закрито банером", — йдеться у відповіді голови адміністрації Холодногірського району Неллі Цибульник.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...