"Він навряд чи був білошкірим": Собор у Британії помістить на вівтар чорного Ісуса

Картина являє собою переосмислення знаменитої фрески Леонардо да Вінчі, де для ролі Христа позував натурник ямайського походження Тафарі Хіндс.

Зображення Тайної вечері, де Ісус Христос намальований чорношкірим, встановлять на вівтарі Сент-Олбанського собору в Британії, передають Патріоти України із посиланням на таблоїд The Daily Mail.

Картина являє собою переосмислення знаменитої фрески Леонардо да Вінчі, де для ролі Христа позував натурник ямайського походження Тафарі Хіндс. Повідомляється, що це зроблено на підтримку руху за расову справедливість Black Lives Matter. Картину створила художниця Лорна Мей Водсворт в 2009 році.
28 червня повідомлялося, що архієпископ Кентерберійський Джастін Уелбі нагадав про близькосхідне походження Христа: він не міг бути білошкірим. Однак його зображення в різних культурах найчастіше відповідають зовнішньому вигляду її представників.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...