"Він не має до мене претензій": Сергій Міхалок вперше прокоментував, чому вдарив глядача на концерті в Полтаві

Соліст гуртів "Ляпис 98" і Brutto Серій Міхалок звернувся до фанатів після скандального інциденту, що стався на концерті в Полтаві. Музикант розповів, що вдарив глядача тому, що той був напідпитку, лаявся та поводився хамовито, передають Патріоти України.

Через 6 днів після скандалу навколо Сергія Міхалка, лідер відомих гуртів "Ляпис 98" і Brutto вирішив звернутися до фанатів. Він одразу попередив, що записує відео не для лідерів думок чи правоохоронних органів, а для фанатів Brutto Nostra.

Як пояснив свій вчинок Міхалок

Сергій заявив, що все сталося на "сім тисяч вісімсот якомусь там концерті". Він спілкувався з людьми з перших рядів, де нібито сиділи "приємні, інтелігентні люди". Та потім вони зникли, а на їхньому місці з'явилися інші.

"Повертаюся, дивлюся, а їх немає, моїх улюблених, а сидять пару пацанів, які явно "підлили сливу", імітуючи, що вони явно занудьгували. Ну я думаю, ого, я вас уже не відпущу", – розповів артист.

Він почав розмовляти з чоловіками, але побачив, що охорона виводить одного з них. Через те, що в глядача була гітара, Міхалок вирішив запросити його на сцену. Цього фаната звали Юрій і він, за словами Сергія, був напідпитку. Музикант хотів спробувати щось зіграти разом з Юрієм.

"Він починає матюкатися, я розумію, що він взагалі ніякий. А на сцені мій син. Апаратура. охоронці стоять. Я ж типу сказав: "Я сам розберуся". Ну я щось починаю йому говорити, розумію, що він хамить. Лається. Я теж вмію матюкатися – людина імпульсивна", – зауважив співак.

"На сцені стоїть мій син, купа апаратури. Словом, він нахамив, щось зухвале сказав. Я думаю: моє робоче місце, люди дивляться, ми Brutto Nostra, я Міхалок. Ну як би імідж передбачає. Fight та всі справи. Так, легенько його "боданув", він більше навіть не від удару (впав, – ред.), а якось, я не відмазуватимуся – дав бичка, у нас це (так, – ред.) називається. В Україні називається "на Одесу відправив", – розповів Сергій Міхалок.

Жодних претензій з боку глядача

За словами Сергія Міхалка, Юрій залишився на концерті. Коли ж приїхала поліція, чоловік не мав претензій до артиста. Ба більше, музикант нібито згодом розмовляв з "постраждалим" і запропонував вдарити його у відповідь.

"Жодних претензій не мав. Сказав, що прийшов пісню показати, просто перепив. От і все, що там було", – підсумував Сергій Міхалок.

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...