"Він не вважає себе винним - і це найстрашніше": Остапа Ступку жорстко розкритикували через перше інтерв'ю після ДТП

Український актор Остап Ступка дав перше інтерв'ю після "п'яної" ДТП, яку влаштував на початку квітня у Києві. Під час розмови з ведучим Олексієм Сухановим Ступка зазначив, що не вважає себе винним у цьому інциденті, а саму аварію назвав "злим фатумом", передають Патріоти України.

На запитання ведучого, за що Ступці соромно перш за все перед самим собою, він сказав: "Мені соромно… тут багато почуттів стосовно цього випадку, цієї халепи. Тут не лише соромно. Тут і сором, і якесь прикре відчуття від того, що я не знаю... бо всі тебе можуть записати одразу в хулігани. Чи в злочинці. Який же я злочинець… Я на першому засіданні в суді сказав, що це фатум, панове. Це якийсь злий рок, не знаю, що це таке…".

Також 55-річний актор вважає, що ця подія була послана йому долею, або "батьком з небес". Як відомо, батько артиста – легендарний український актор Богдан Сильвестрович Ступка, який помер 2012 року.

"Я подумав, за що це мені таке? Чому? Це, може, людині дається якесь випробування. Ми люди і всі робимо помилки так чи інакше. Можливо, до мене в 55 років прийшов це знак жорстокий, щоб я зупинився і щось подумав, щось переосмислив і переоцінив. Це шанс, розуміння, знак, образ, що завгодно. У такий жорстокий спосіб доля чи батько з небес сказав мені: "Зупинися", - вважає Ступка.

Окрім того, Ступка чесно зізнався, чи було в нього таке, щоб він виходив на сцену на підпитку: "Було 50 грам коньяку. Було. Але це не напідпитку. Це, корифеї виходили, це, ну, практикували", - сказав Ступка.

Подивившись це інтерв'ю, у якому Остап Ступка не визнав себе винним, зазначив, що таке омже статися з кожним, а ДТП назвав "уроком і знаком" фани були дуже обурені, про що розповіли у коментарях під відео:

  • Треба мати силу волі, а у Остапа її немає. Нема батька 10 років, а він все збирається бути головою в сім'ї
  • Це не нещасний випадок, це п'яний водій створив ДТП з наслідками
  • Ваш співбесідник Олексію, до вас не доріс і вже не доросте. Виляє, як Шарик хвостом. Хвалить сам себе. Неприємно слухати. Я вважаю, що ви не дозволите собі вийти на сцену після випитих 50 грамів спиртного
  • Нічого він не зрозумів. Він не рахує себе винним і це найстрашніше
  • Що значить: "З кожним може статися"!? Я за кермом 15 років і жодного разу не сіла за кермо в нетверезому стані
  • Боже мій, людині 55 років, а розум підлітка. Що значить фраза "з кожним може статися"? Кожен може сісти за кермо п'яний? Він хоче все залагодити. Як? Дати хабаря? Нічого він не зрозумів і жодних вірних висновків не зробив.

Сенсаційна знахідка на Київщині: Археологи виявили у Білогородці артефакт козацької доби, котрий музефікують для відвідин туристів

неділя, 8 вересень 2024, 6:50

Це село на околиці Києва в княжі часи було значним політичним і ремісничім центром, сліди колишньої значущості зберігала ще і 17 століття. Археологи Інституту археології НАН України знайшли унікальний артефакт у селі Білогородка на Київщині. Про це пов...

У Боярці декомунізували пам'ятник Павці Корчагіну (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 6:20

Найбільш відома споруда містечка під Києвом, котра символізувала відомого на весь комуністичний світ героя автобіографічної книги Миколи Островського, поїхав у заслання. Відтепер пам'ятник знаходитиметься у Музеї монументального мистецтва тоталітарної ...