"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерами по команді, хоча пройшло вже вдосталь часу від його переходу у Челсі. Про це повідомляє ESPN, передають Патріоти України.

«Тепер ми повинні поговорити про Мудрика. Де він був? Ось у чому проблема Мудрика. Ви даєте час молодому гравцеві на адаптацію, тим паче, що він приїхав з країни, де йде війна, тому психологічно це складно.

Але вже минуло багато часу. Він добре виступає за збірну України, тому що забиває голи, але це не працює у Челсі. Здається, він не уявляє, як можна грати у футбол разом з усіма його товаришами по команді", — сказав Лебеф.

Номери Vodafone починатимуться з нового коду 075: Стало відомо, що буде зі вже діючими

вівторок, 14 травень 2024, 8:44

Український мобільний оператор Vodafone почав впроваджувати новий код мережі – 75 (+380 75). Тобто, номери оператора починатимуться, в т.ч., з 077. Очікується, що можливість вибирати номер, який починатиметься на 075, з'явиться у абонентів до кінця 202...

Чи може чоловік виїхати до іншого міста під час мобілізації - нюанси, які варто знати

вівторок, 14 травень 2024, 8:22

Закон про мобілізацію не обмежує свободу пересування військовозобов'язаного чоловіка. Утім, є низка вимог, яких треба дотримуватись українцям призовного віку. . Про це заявив член комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони т...