"Він не захищає Україну!": В Одесі переселенець-АТОшник виліз на кондиціонер на третьому поверсі ОДА та вимагав відставки губернатора (відео)

В Одесі учасник війни на Донбасі і переселенець виліз з вікна обласної державної адміністрації і висів на кондиціонері, вимагаючи відставки губернатора. Про це повідомляє місцеве видання ”Думська”, передають Патріоти України.

Чоловік, крім відставки глави області Сергія Гривенецкого, вимагав, щоб в нежитловому будинку, який зайняли вимушені переселенці з Донбасу, включили електрику. Близько півтори години він стояв зовні на вікні на третьому поверсі будівлі, час від часу повисаючи на кондиціонері.

На місці чергували поліцейські та рятувальники. Очільник області заявив, що не подаватиме у відставку, бо не хоче, щоб у майбутньому на нього могли впливати подібним чином.

“Я, АТОшник, захищаю Україну, а губернатор не захищає”, – говорив чоловік.

В кінцевому підсумку голова ОДА, який, за його словами, через подію змушений був перервати відрядження, і інші чиновники змогли умовити чоловіка спуститися з вікна і зайти назад в приміщення адміністрації.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...