"Він піде, якщо принесуть повістку": Зірковий російський актор готовий відправити сина на війну

Російський актор Дмитро Харатьян, який підтримує злочинний режим Кремля і диктатора Володимира Путіна, вирішив відправити свого єдиного сина на війну в Україні, повідомляють Патріоти України.

У недавньому інтерв'ю він заявив, що його 24-річний син має проблеми зі здоров'ям, але якщо йому прийде повістка, він піде вбивати українців. "Моєму синові 24 роки. Він не служив. У нього проблеми із зором, у нього стаття є, у військовому квитку написано. Але у воєнний час він призовний, але поки не отримав повістку. Якщо отримає - піде. А що? Справа навіть не в батькові, і не в тому, що я такий правильний державник. Справа в ньому самому, я його знаю, і ми з ним говорили на ці теми. Він піде, звичайно. Якщо буде необхідність", - сказав Харатьян.

Він згадав і те, що сам служив в армії. Відтоді пройшло вже 40 років, проте сам він чомусь не хоче їхати на фронт гарматним м'ясом.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...