"Він поважав попередній уряд цієї республіки": Батько Кіркорова зізнався, що син "засмутився" через українські санкції

Російський естрадний співак Бедрос Кіркоров, чий син Філіп Кіркоров днями заявив, що йому байдуже на санкції РНБО, спростував слова путініста. За словами Кіркорова-старшого, нащадку "шкода втрачати Україну", передають Патріоти України.

Утім у страху перед правдою та кремлівськими вбивцями співбесідник російських ЗМІ поспішив запевнити, що його син – патріот Росії. Керуючись пропагандистською методичкою або через вікові проблеми з памʼяттю, 90-річний виконавець назвав незалежну Україну "республікою".

Бедрос Кіркоров згадав, що його сина колись радо зустрічав народ, який зараз, зокрема і з його підтримкою, знищують російські окупанти. "Йому шкода, що він втратив таку республіку, де щоразу гастролював із задоволенням. Його там зустрічали, він – народний артист України. Він з повагою ставиться до попереднього уряду, який дав йому ці можливості та звання", – сказав Кіркоров-старший.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...