Він повертається: Шустер розповів, як домовився з каналом "Україна" про випуск свого ток-шоу (відео)

Відновлення ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» було ініціативою каналу «Україна».

Телеведучий Савік Шустер вестиме свою програму на телеканалі «Україна» протягом двох років. Перший ефір вийде у п’ятницю, 6 вересня, повідомляють Патріоти України.

Шустер розповів журналістам, що відновлення ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера» було ініціативою каналу «Україна».

«Подзвонили керівники каналу. Ми з Павлом Єлізаровим пішли на зустріч. Нам сказали, що вони б хотіли, щоб у них на каналі виходило впливове політичне ток-шоу», – сказав ведучий.

У результаті сторони домовилися підписати контракт на два роки з можливістю продовження на третій. У документі прописані гарантія невтручання в редакційну політику та умови дострокового розірвання.

“Найжорсткіше – у них у контракті встановлено, що якщо наш рейтинг нижче середнього рейтингу каналу, то вони мають право нас закрити”, – зазначив Шустер.

За його словами, керівництво каналу зробило щедру пропозицію і дозволило заощадити. Нову студію для ток-шоу допомагали створювати французькі фахівці, які використали світлове обладнання, якого раніше не було на телеканалі «Україна». Сама студія буде виконана у світлих тонах, що відрізняється від попереднього дизайну студій, де проходила програма.

«Коли ми почали дизайн, я виходив ось з чого: я хочу, щоб ця студія випромінювала надію, я не хочу нічого депресивного, жодного конфліктного елемента в студії. У підсумку вона вийшла трошки фантастичною, навіть французи називають її оптимістичною», – розповів Шустер.

Також він додав, що поки кабельний канал 3S.tv не буде відновлено, оскільки на це немає коштів.
Джерело: LB.ua

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...

Життя повністю змінилось: Пара під час ремонту в кухні знайшла схований скарб на кругленьку суму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:55

Пара була приголомшена, коли під час ремонту будинку розкопала бетонну підлогу в кухні й знайшла захований скарб вартістю 60 000 фунтів стерлінгів (майже три млн гривень). Про це пише Mirror, передають Патріоти України. Роберт та Беккі Фукси розкопувал...