Він повертається: У Києві відновлює роботу McDonald's. Вже опубліковане меню з новими цінами

McDonald's починає поетапне відкриття ресторанів в Україні із запуску McDelivery. У вівторок, 20 вересня, відкриються перші три ресторани у Києві. Про це повідомила голова відділу комунікацій українського McDonald's Олеся Муджирі.

"Спочатку заклади працюватимуть тільки на доставку, а зали, експрес-вікна і Мак-драйв відкриються у жовтні. Відновлення роботи закладів у Києві і на Заході України відбуватиметься поетапно впродовж двох місяців", – зазначила вона.

McDelivery запрацює у трьох ресторанах Києва: на проспекті Бажана, 3-В (станція метро Харківська); вул. Гришка, 7 (станція метро Позняки); проспект Гагаріна, 2-А (станція метро Дарниця).

Повідомляється, що приблизно через тиждень у Києві відновлять роботу ще сім закладів, а згодом відкриватимуть решту ресторанів у столиці і різних містах на Заході країни.

Спочатку отримати замовлення можна буде тільки через послугу McDelivery, яку надає партнер McDonald's по доставці – компанія Glovo. На початку жовтня ці ресторани відкриються для відвідувачів, і можна буде скористатися послугою Мак-драйв та експрес-вікнами. В інших містах також запускатимуть роботу закладів з доставки, а надалі відвідувачам можна буде самим відвідати ресторани.

Як зазначили у McDonald's, ресторани працюватимуть з 9.00 до 21.00, але закриватимуться під час повітряної тривоги, щоб працівники і відвідувачі могли перейти в найближче укриття.

У мережі викладено меню закладу з новими цінами, які є вищими, ніж до війни.

Тепер за чизбургер проситимуть заплатити 52 грн, за гамбургер – 45 грн.

Раніше Біг-Тейсті коштував 112 грн, відтепер буде 154 грн. Також Дабл-чизбургер коштував 61 грн, зараз його ціна – 81 грн. Біг-Мак з 69 грн підріс до 92 грн.

Вартість великої Coca-cola, Sprite та Fanta (500 мл) – 40 грн.

Нагадаємо, у Росії після тримісячного простою відновили роботу колишні ресторани швидкого харчування McDonald's. Вони отримали назву Вкусно и точка.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...