"Він повністю законослухняно це робив": Степанов переконує, що Зеленський у Буковелі не порушував карантину

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов стверджує, що президент Зеленський під час поїздки на Буковель на Новий рік не порушив карантин, оскільки катався на лижах до запровадження локдауну, а особливості дотримання особистих карантинних обмежень першою особою та тих, хто там відпочивав поряд, як і робота закритих закладів - то не компетенція МОЗ. Про це чиновник заявив в ефірі програми "Свобода слова Савіка Шустера", зазначають Патріоти України.

"Президент був до запровадження карантину. Президент був до того, як там було введено відповідний карантин. Він повністю законослухняно це робив", - сказав Степанов.

У відповідь на запитання про результати перевірок порушень карантину на Буковелі Степанов сказав, що це питання не належить до компетенції Міністерства охорони здоров'я.

Перевірками, за його словами, займаються Держпродспоживслужба, Нацполіція, органи місцевого самоврядування.


"Ображали мене і мою сім'ю": Син Суркіса поскаржився на юнаків із "Шахтаря"

субота, 18 травень 2024, 13:42

Голкіпер Динамо U-19 В’ячеслав Суркіс розповів про конфлікт з фанатами та гравцями Шахтаря, який відбувся після матчу у молодіжній першості, передають Патріоти України. Після завершення гри, у якій Динамо перемогло з рахунком 2:1, на полі ледь не стала...

У Новоросійську нова "бавовна": Через пожежу на підстанції тисячі росіян сидять без світла (відео)

субота, 18 травень 2024, 12:28

Причина пожежі нібито не встановлена. Місцеві жителі заявили, що вночі чули звуки дронів. Інформація уточнюється. Понад 20 тисяч мешканців Новоросійська залишилися без електрики через пожежу. Наразі фахівці займаються її ліквідацією. . Водночас місцев...