"Він трансформується": Коля Сєрга висловився про мобілізованого Козловського

Український співак Коля Сєрга висловився щодо свого колеги Віталія Козловського, якого нещодавно мобілізували. Артист зазначив, що слідкує за його шляхом. Сєрга помічає, що Козловський змінився, передають Патріоти України.

"Я думаю, що життя покаже. Зараз він на своєму шляху. І я бачу, піддивляюся у соцмережах, що він трансформується. Я думаю, що Віталій точно побуде на фронті, побуде на передовій. А там подивимося", - заявив співак в інтерв'ю для Олесі Бацман.

Вона також спитала, чи хотів би Сєрга запросити Козловського до "Культурного десанту". Це питання змусило співака замислитися. Втім, він так і не зміг дати чітку відповідь. "Поки не розумію. Не можу відповісти на це питання", - сказав Сєрга.

Співак зазначив, що "Культурний десант" (об'єднання відомих митців, всі сили яких сьогодні спрямовані на перемогу України) складається з військових та артистів, які служать у ЗСУ та перебували на передовій. Сєрга є одним із засновником цієї організації. Він пригадав, що на початку війни навіть не думав, що колись знову буде співати.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...