Він вижив у Донецькому аеропорті, але...: Герой України загинув у ДТП на Волині

У неділю, 39 вересня, на дорозі поблизу села Хорохорин Луцького району в ДТП загинув військовослужбовець ЗСУ, капітан, захисник Донецького аеропорту Павло Чайка. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на Рожищенського міського голову В’ячеслава Поліщука, передають Патріоти України.

За даними правоохоронців, 36-річний мешканець Київської області, керуючи мотоциклом Harley Devidson, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Ford Fusion, за кермом якого перебував 30-річний житель Володимира.

Павло Чайка родом із міста Рожище, що у Волинській області. Він почесний громадянин міста. Разом із дружиною проживав у Києві. З військовим прощатимуться в рідному місті 2 жовтня. У нього залишилися батьки, дружина та рідна сестра.

Чайка отримав орден За мужність тричі: III ступеня — 8 липня 2014 року, II ступеня — 4 грудня 2014 року, а I ступеня — 26 лютого 2015 року. Також у 2016 році він став Народним героєм України та отримав нагрудний знак «За зразковість у військовій службі» III ступеня. Чайка служив із 2007 року. Брав участь в обороні Донецького аеропорту та на Дебальцевському плацдармі.



Чоловік з'їв гриби для того, щоб "психологічно розслабитися" й втратив статевий орган

понеділок, 30 вересень 2024, 22:04

В Австрії чоловік ампутував власний пеніс сокирою після того, як прийняв велику дозу психоделічних грибів. Про це повідомляє New York Post, передають Патріоти України. На щастя, лікарі змогли пришити відрізаний орган. Шокувальна історія пацієнта є перш...

Дональд Фредович може звинувачувати гаїтян: У Лас-Вегасі встановили 13-метрову статую оголеного Трампа (відео)

понеділок, 30 вересень 2024, 21:43

У Лас-Вегасі США 28 вересня встановили 13-метрову статую оголеного кандидата у президента США Дональда Трампа. Про це повідомило американське онлайн-видання The Wrap, передають Патріоти України. Статуя виготовилена з арматури, вкритої пінопластом, й ва...