"Він вижив, знаходячись у літаку": Губернатор Харківщини розповів, як врятувався єдиний курсант із Ан-26

Курсант, який вижив під час авіакатастрофи, не вистрибував із літака. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олексій Кучер, передають Патріоти України.

"Хлопець розповів, як і що відбувалося. Ми його не навантажували питаннями, - зазначив Кучер. – Сказав, що все відбувалося, як у комп’ютерній грі. Сказав, що коли отямився, він побачив, як горить його товариш і він допомагав фактично гасити полум’я на цьому хлопці, який перебував вчора в лікарні, і, на жаль, сьогодні помер".

Кучер зазначив, що курсант пам’ятає не всі деталі трагедії. Водночас, додав голова ОДА, військовослужбовець не вистрибував із літака, а вижив, знаходячись всередині. "Він всього не пам’ятає. Він втратив на певному етапі свідомість. Після того, як він прийшов у себе, він покинув уламки літака, наскільки нам зараз зрозуміло, і почав гасити полум’я на своєму колезі. Він вижив, саме знаходячись у літаку", - сказав Кучер.

За його словами, сьогодні, 26 вересня, президент Володимир Зеленський відвідав курсанта, який вижив під час авіакатастрофи літака Ан-26. Кучер зазначив, що з урахуванням емоційного стану військовослужбовець знаходиться у стані середньої тяжкості. "Але фізично – навіть у задовільному. Тому, я думаю, що з плином незначної кількості часу, мінімум тиждень він там буде знаходитися, може вже бути виписаний", - сказав Кучер.

Джерело: Depo.ua

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...