"Він за мною довго гнався": Українська співачка розповіла, як ледь не постраждала від таксиста

За словами Світлани Тарабарової, вона бігла з такою швидкістю, як ніколи в житті не бігала.

Світлана Тарабарова. Фото: соцмережі.

Українська виконавиця TARABAROVA (Світлана Тарабарова) потрапила в неприємну історію, після якої тепер ніколи не сяде в таксі. Співачка зіткнулася з неадекватним водієм, від якого ледве втекла. Про це знаменитість розповіла в програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

"Приїхав таксист, запізнився, накричав на мене. А коли я сказала, що спізнююся, він повернувся і хотів мене вдарити. Я завжди ззаду сідаю, вискочила з авто, а він побіг за мною. Я кричала на всю вулицю, і мені було дуже боляче від того, що ніхто мені не допоміг", - з жахом згадує зірка.

За словами Світлани, вона бігла з такою швидкістю, як ніколи в житті не бігала. Чоловік довго гнався за нею, але потім зупинився. "Мені було дуже страшно. Тому що він міг мене побити, міг що завгодно зробити", - поділилася Тарабарова.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...