"Він за мною довго гнався": Українська співачка розповіла, як ледь не постраждала від таксиста

За словами Світлани Тарабарової, вона бігла з такою швидкістю, як ніколи в житті не бігала.

Світлана Тарабарова. Фото: соцмережі.

Українська виконавиця TARABAROVA (Світлана Тарабарова) потрапила в неприємну історію, після якої тепер ніколи не сяде в таксі. Співачка зіткнулася з неадекватним водієм, від якого ледве втекла. Про це знаменитість розповіла в програмі "Зірковий шлях", передають Патріоти України.

"Приїхав таксист, запізнився, накричав на мене. А коли я сказала, що спізнююся, він повернувся і хотів мене вдарити. Я завжди ззаду сідаю, вискочила з авто, а він побіг за мною. Я кричала на всю вулицю, і мені було дуже боляче від того, що ніхто мені не допоміг", - з жахом згадує зірка.

За словами Світлани, вона бігла з такою швидкістю, як ніколи в житті не бігала. Чоловік довго гнався за нею, але потім зупинився. "Мені було дуже страшно. Тому що він міг мене побити, міг що завгодно зробити", - поділилася Тарабарова.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...