Він захищав Україну: У віці 25 років у боях під Бахмутом загинув відомий український фігурист

У боях з російськими окупантами під Бахмутом (Донецька область) загинув 25-річний український фігурист Дмитро Шарпар. Про загибель спортсмена повідомили на сторінці Skate Ukraine у Facebook,передають Патріоти України.

За даними організації, спортсмена з Харкова не стало 23 січня. "Дмитро виступав у парі з Анастасією Побіженко, був срібним призером чемпіонату України та увійшов до топ-10 на Юнацьких Олімпійських іграх-2016", - йдеться у повідомленні.

Свої співчуття близьким Дмитра Шарпара висловив український скелетоніст Владислав Гераскевич. "Співчуття близьким Дмитра та усій спортивній українській родині… Разом з Дмитром брали участь у Юнацьких Олімпійських іграх у Ліллехаммері-2016.

В той самий час російське фігурне катання влаштовує льодові шоу на підтримку геноциду українців", - написав у Твіттері Гераскевич.

twitter.com/heraskevych
У роки кар'єри Дмитро Шарпар входив до складу національної збірної України з фігурного катання. Він виступав у парі з відомою українською фігуристкою Анастасією Побіженко. Після завершення спортивної кар'єри працював артистом циркового шоу на льоду "Гранд". 25-річний Дмитро Шарпар пішов захищати Україну з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...