"Він заслужив, так їм і треба": У Туреччині співробітники готелю ефектно побили російського туриста (відео)

У Туреччині в готелі Noxinn Deluxe в Аланії під час відпочинку побили російського туриста. Троє працівників готелю штовхали російського туриста на вулиці біля готелю. Про це стало відомо з росЗМІ. На оприлюднених кадрах немає зав'язки історії, але є її безпосередня кульмінація – троє працівників готелю штовхають росіянина, зазначають Патріоти України.

У цей час дружина потерпілого знімає на відео випадки побиття та коментує, що співробітники готелю є виконавцями "турецької гостинності" щодо її чоловіка. "Я сказала, виклич лікаря, бл*дь. Лікаря виклич, долбо**б. Я тобі ще раз кажу, довб**б, сран*й", – каже працівнику готелю російська туристка.

Попри крики російської жінки, співробітник рецепції залишився спокійним і продовжив займатися своїми обов'язками, включно з реєстрацією інших туристів. Трохи опісля один з охоронців заявив, що "вони росіяни, заслужили цього, так їм і треба".

Це обурило жінку, вона дістала телефон і попросила повторити слова на відео. Охоронець замахнувся на неї і спробував вирвати телефон, а її чоловік заступився. Почалася бійка, на нього напали вже троє.

Епілогом історії стало те, що росіянин тепер ніжиться не під палючим сонцем на пляжі в Аланії, а під крапельницями в лікарняній палаті.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...