Він знає, як нищити окупантів: До Дніпра приїхав легендарний канадський снайпер "Валі" (фото)

Канадський снайпер "Валі" прибув до України ще на початку війни, щоб знищувати росіян. Наразі відомо, що він перебуває у Дніпрі, передають Патріоти України.

Про прибуття снайпера повідомив представник Молодіжного Центру Дніпра Карен Агаджанян. Деталей, чим саме "Валі" займатиметься, не розголошують. На підтвердження інформації, що снайпер у Дніпрі Агаджанян опублікував з ним фото.

Що відомо про "Валі"

  • Колишній снайпер Збройних сил Канади приєднався до українських військовослужбовців, щоб воювати проти російських окупантів. Він зізнається, що фото зруйнованих українських міст та обстріл мирних вплинули на таке рішення.
  • Снайпер "Валі" має бойовий досвід кількох воєн. Зокрема, брав участь у 2 гарячих точках – Іраку та Афганістані. Він там протягом 2009 – 2011 років справді вбивав терористів, які були членами забороненої організації ІДІЛ.

Додамо, що раніше російські пропагандисти заявляли про "вбивство" канадського снайпера "Валі" в Україні. Але ця "гучна" новина виявилася фейком. Журналіст Сергій Лещенко повідомив, що "Валі" – живий та здоровий. Це підтвердила і канадська журналістка Ешлі Стюарт.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...