Віра Брежнєва "засвітилася" на росТБ, росіяни обурені

На росТБ показали програму за участю української співачки Віри Брежнєвої, яка після початку повномасштабної війни виїхала до Польщі і підтримала рідну країну. Росіян це обурило. Про це повідомляють пропагандистські Telegram-канали, передають Патріоти України.

"Підкажіть, як це розуміти. Віра Брежнєва на каналі Карусель 19 березня 2023 року. Вона повернулася або віщає нам з Риги?" - пишуть обурені жителі країни-агресора.

З'ясувалося, що в ефір пустили випуск "На добраніч, малюки" від 2019 року. Чому його вирішили показати саме зараз - невідомо.

Відзначимо, коли почалося повномасштабне вторгнення, Віру Брежнєву помітили на складі гуманітарної допомоги в Польщі - там вона фасувала і грузила засоби особистої гігієни і першої необхідності для постраждалих від війни співгромадян.

Восени 2022 року вона випустила разом зі співачкою Tayanna пісню українською мовою "Вишиванка". Реліз викликав неоднозначні коментарі у публіки: одні оцінили те, що Брежнєва одумалася, а інші захейтили її за те, що вона "перевзулася".

Ходять чутки, що Віра розлучилася з Костянтином Меладзе на грунті того, що той нібито підтримує кривавий режим Кремля, але офіційних підтверджень цьому немає.

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...