Вірменія і Азербайджан обмінялися потужними ударами: У мережу потрапило відео кривавих нічних боїв

У ніч на вівторок, 29 вересня, Вірменія і Азербайджан обмінялися потужними ударами, бої йшли за Нагірний Карабах. Сторони опублікували кадри нічних боїв, але їхні заяви різняться, передають Патріоти України.

Міноборони Азербайджану заявило, що його військові знищили колону вірменської бронетехніки і артилерійську батарею, а також один танк, одну машину і близько 10 осіб, коли ті намагалися просунутися на Фізулі-Джебраїльському напрямку.

У свою чергу, Вірменія заявила, що їй вдалося відбити атаки противника, а на окремих ділянках контратакувати, завдавши значної шкоди.

Зараз у всьому Нагірному Карабасі не працює стільниковий зв'язок. Люди не можуть зателефонувати своїм близьким і сказати, де вони і що з ними.

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...

В Україні засуджені зможуть служити в ЗСУ навіть офіцерами, але є умова: У Раді пояснили механізм

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:44

Генеральним штабом Збройних сил спільно з Міноборони та Мін’юстом було розроблено законопроєкт про можливість мобілізації засуджених. Документ передбачає обов’язкову згоду не лише самих в’язнів, а й командирів частин, де будуть створені такі окремі спе...