Вірність, яка вражає: Пес приніс хліб до зруйнованого землетрусом будинку - намагається знайти господаря під завалами (відео)

У Туреччині на місці зруйнованого внаслідок потужного землетрусу будинку пес намагається знайти свого господаря. Тварина зі шматком хліба годинами бродить по руїнах, передають Патріоти України.

Відданий пес намагається розкопати уламки будівлі, сподіваючись знайти господаря. Будинок, на уламках якого помітили собаку, виявився повністю зруйнований унаслідок сильних підземних поштовхів. Тварина бродила по руїнах будинку, сподіваючись відшукати свого господаря.

У зубах пес тримав шматок хліба і часом намагався розкопувати лапами руїни будинку. Поруч із знищеним землетрусом будинком неушкодженою залишилася будка собаки. Відео було знято у турецькому місті Кахраманмараш, яке суттєво постраждало від стихійного лиха.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...