Вірус-мутант почав ходу світом: Названо країни, в яких виявили новий штам COVID-19

Мутацію коронавірусу, раніше зафіксовану у Великій Британії, виявили в Ірландії, Малайзії та Сінгапурі, передають Патріоти України.

Зокрема, в Ірландії останнім часом зросла кількість заражених коронавірусом - це пов'язують саме з появою нового штаму. Про це заявив директор ірландської вірусної лабораторії Кілліан де Гаскун.

"Попередня інформація дозволяє припустити, що новий варіант (коронавірусу, — ред.) з Великої Британії вже циркулює в Ірландії... Однак, враховуючи графік аналізу зразків, здається, що новий варіант не є єдиною причиною недавнього збільшення кількості випадків захворювання в Ірландії", - сказав він.

23 грудня Міністерство охорони здоров'я Сінгапуру також повідомило про перший випадок захворювання виявленим у Британії новим штамом COVID-19, передає Channel NewsAsia.

Відомо, що захворіла 17-річна дівчина, яка перебувала на навчанні у Великій Британії з серпня цього року. Вона повернулася додому 6 грудня, а вже наступного дня поскаржилася на лихоманку. 8 грудня у студентки підтвердили наявність коронавірусу

Повідомляється, що оскільки дівчину ізолювали одразу після її приїзду в країну, подальшої передачі інфекції не було. Поки немає доказів того, що новий штам коронавірусу циркулює серед населення Сінгапуру. Новий штам коронавірусу виявили і в Малайзії. Місцеві фахівці вже вивчають його вплив на організм людини та його агресивність.

Це був грандіозний центр розваг 1960-80-х для дітей, молоді та їхніх батьків: Ось яким був київський Гідропарк у час свого першого розвіту. Фотонастальгія

субота, 18 травень 2024, 9:32

Гідропарк замислювався як провідний осередок розваг та відпочинку столиці УРСР. Тому влада не шкодувала коштів, зокрема валюти, щоб облаштувати атракціони кращими імпортними зразками свого часу. До Діснейленда було далеко, але багато в чому це вдалося

Кузьма мав неймовірно гостре почуття справедливості: Під час евакуації пораненого смертельне ураження отримав наймолодший з «Госпітальєрів»

субота, 18 травень 2024, 9:23

Олександр Кучерявенко надавав домедичну допомогу від початку вторгнення, останній рік — у складі добробату «Госпітальєри». . 17 серпня Сашкові мало виповнитись 22 роки. Після закінчення школи він вступив в університет на лікаря-фізіотерапевта, але кин...