Вірус-"вбивця" може втекти? У Росії загорівся НДІ, що займається розробленням вакцини проти COVID-19 (фото, відео)

У Москві сталася пожежа на даху науково-дослідного інституту, в якому ведеться розроблення вакцини від COVID-19. Як повідомляють РИА Новости з посиланням на МНС, рятувальники ліквідували загоряння, передають Патріоти України.

Йдеться про Інститут біоорганічної хімії імені академіків Шемякіна і Овчинникова. "Ліквідація відкритого горіння о 23:29", – заявили рятувальники.

За даними пресслужби МНС РФ, загоряння відбувалося на площі 10 квадратних метрів. Інститут біоорганічної хімії імені академіків Шемякіна і Овчинникова Російської академії наук (ІБХ РАН) зараз веде розроблення перспективної вакцини проти COVID-19.

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів в дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...