Вірив у прикмети на удачу, а опинився в тюрмі: Пасажир закидав двигун літака монетами - і фінал історії здивував

Китайська авіакомпанія China Southern Airlines попередила пасажирів, щоб вони не кидали монети в двигуни літаків, після інциденту, що стався минулого тижня, передають Патріоти України.

Так минулого тижня внутрішній рейс авіакомпанії CZ8805, що прямував з південного регіону Хайнань до столиці Пекіна, був затриманий на чотири години. Про це свідчать дані Flightradar24. А все через те, що один із мандрівників кинув у двигун "від трьох до п'яти монет".

"Персонал з технічного обслуговування літака провів комплексну перевірку безпеки і визначив, що перед зльотом не було жодних проблем з безпекою", - повідомили в службі обслуговування клієнтів авіакомпанії.

Також у Мережі опублікували відео, де стюардеса розповідає розгубленим пасажирам про інцидент. У результаті, пасажира, який кинув монети, затримала поліція аеропорту.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...