Вісім місяців у російському пеклі: Стало відомо, скільки "азовців" ще в полоні

Ще далеко не всіх "азовців" повернули з полону додому і багато українських родин чекають повернення своїх рідних з російського ув'язнення. Про це у вівторок, 27 грудня, заявила під час брифінгу "Різдво у полоні" у Медіацентрі Україна - Укрінформ мати військовополоненого, представниця ГО "Рада дружин та матерів захисників України "Жінки зі сталі" Наталія Кравцова.

"Зараз тисячі українських сімей живуть у своєму особистому пеклі, не маючи жодної інформації про долю своїх рідних, які стали на захист України і опинилися в руках ворога або зникли безвісти", - сказала вона. Водночас, вона зазначила, що розпочалися обміни та бійці повертаються в Україну.
"Позитивний той факт, що обмінюють захисників Азовсталі хоча б по кілька людей. Але серед них немає бійців полку Азов, до якого росіяни мають особливе ставлення", - зазначила вона.
За її словами, зараз понад 700 бійців Азова восьмий місяць перебувають у полоні в Росії.

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...