Вітаємо Еліну: Світоліна обіграла непросту суперницю на шляху до чвертьфіналу турніру в Майамі (відео)

Еліна Світоліна пройшла десяту ракетку світу.

П'ята ракетка світу Еліна Світоліна пробилася до чвертьфіналу престижного турніру WTA1000 в Майамі, повідомляють Патріоти України.

В 1/8 фіналу українка зломила опір десятої ракетки світу Петри Квітової з Чехії. Світоліна програла перший сет, але потім виграла в двох напружених партіях. Матч тривав дві з половиною години і завершився з рахунком 2:6, 7:5, 7:5.

Світоліна обіграла Квітову вдруге поспіль, а до цього поступилася чешці сім разів. Українка вдруге вийшла до чвертьфіналу турніру в Майамі. Вперше їй це вдалося в 2018 році.

Далі її суперниці стане переможниця протистояння Анастасії Севастової (№57 WTA) та Ани Конюх (№338 WTA).

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...