Віталій Кличко погарячкував: У КМДА зробили термінове уточнення щодо посилення режиму карантину у столиці

Або меру підсунули не той текст, або центральна влада втрутилась у "самоуправство" Києва

У столиці не будуть закривати місто на в’їзд чи виїзд, також не планується обмежувати рух громадського транспорту в Києві. Про це після розповсюдженого мером звернення заявив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник, зазначають Патріоти України.

"Комісія рішення про закриття міста на в’їзд чи виїзд не приймала і поки що такого рішення не планується приймати", - пролунало на брифінгу у КМДА.

За словами Поворозника обмеження пересування між Києвом та іншими населеними пунктами мають поки що виключно рекомендаційний характер.

Щодо громадського транспорту у Києві, то заступник глави КМДА заявив, що змін у русі транспорту не планується.

Крім того, у КМДА рекомендували – масочний режим у громадському транспорті.

Поворозник закликав максимально обмежити контакт із соціумом, навіть із родичами. У разі необхідності і неможливості роботи з дому пересуватися виключно по маршрутах: Робота – дім – аптека – магазин.

За його словами, скасування маршрутів і поїздів між містами – питання до уряду.

Київський метрополітен у понеділок також повідомляв, що змін у русі метро не передбачається. Пасажирів метро також закликали носити маски.

Відзначається, що 60% хворих – це безсимптомні носії коронавірусу, тому варто носити маски, аби не наражати на небезпеку оточення.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...