Віталій Кличко погарячкував: У КМДА зробили термінове уточнення щодо посилення режиму карантину у столиці

Або меру підсунули не той текст, або центральна влада втрутилась у "самоуправство" Києва

У столиці не будуть закривати місто на в’їзд чи виїзд, також не планується обмежувати рух громадського транспорту в Києві. Про це після розповсюдженого мером звернення заявив перший заступник голови Київської міської держадміністрації Микола Поворозник, зазначають Патріоти України.

"Комісія рішення про закриття міста на в’їзд чи виїзд не приймала і поки що такого рішення не планується приймати", - пролунало на брифінгу у КМДА.

За словами Поворозника обмеження пересування між Києвом та іншими населеними пунктами мають поки що виключно рекомендаційний характер.

Щодо громадського транспорту у Києві, то заступник глави КМДА заявив, що змін у русі транспорту не планується.

Крім того, у КМДА рекомендували – масочний режим у громадському транспорті.

Поворозник закликав максимально обмежити контакт із соціумом, навіть із родичами. У разі необхідності і неможливості роботи з дому пересуватися виключно по маршрутах: Робота – дім – аптека – магазин.

За його словами, скасування маршрутів і поїздів між містами – питання до уряду.

Київський метрополітен у понеділок також повідомляв, що змін у русі метро не передбачається. Пасажирів метро також закликали носити маски.

Відзначається, що 60% хворих – це безсимптомні носії коронавірусу, тому варто носити маски, аби не наражати на небезпеку оточення.

"Навіщо демонструвати домашній затишок зараз?": Нардепка Безугла обурилася кількістю пасок в соцмережах, українці відповіли

субота, 4 травень 2024, 23:53

Напередодні Великодня, у суботу, 4 травня, народна депутатка Мар'яна Безугла опублікувала в соцмережі допис із обуренням від великої кількості святкових пасок, які українці напекли та демонстрували на загал. Нардепка написала, що вважає неприйнятним де...

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...