"Вівці" вакцинованого західною вакциною Путіна: Росіян без попередження колють новим експериментальним препаратом проти COVID-19, який ще не пройшов випробування

В РФ спалахнув новий медичний скандал. На додачу до неймовірного сплеску заражень коронавірусом журналісти видання "Новая газета" встановили численні факти "імунізації" псевдовакциною "ЕпіВакКорона" з Новосибірська, де її було розроблено державним підприємством "Вектор". Клінічні випробування даного препарату ще не завершено, тож щеплення ним офіційно не дозволено й лікарі, як зазначається, свідомо вводять в оману тих, хто прийшов щепитися. Людям кажуть про Sputnik, а насправді колють "ЕпіВакКорону", адже не всі і не завжди дивляться на ампулу, з якої їм роблять укол, передають Патріоти України.

Виданню є відомими імена пацієнтів, які можуть підтвердити свої розповіді документами. Багато хто готовий позиватися у судах, вважаючи, що їх здоров'ю могло бути завдано шкоди. Ось типовий випадок, що стався з жінкою на ім'я Ольга: "Наприкінці травня я зібралася робити щеплення, налаштувалася на "Супутник". Але в поліклініці лікар каже: у нас, мовляв, є "ГамКовідВак", він же "Супутник", а є ще "КовіВак", це вакцина інституту Чумакова, від неї менше "побочки".

Я читала, що "вакцина Чумакова" начебто ще не надійшла в обіг, а тут зраділа, що вона є, й погодилася. Медсестра робить мені укол, я йду в наступний кабінет, отримую сертифікат, виходжу на вулицю - й тут мені на телефон надходить повідомлення: мені вкололи "ЕпіВакКорону". Дістаю з сумки сертифікат - в ньому написано "ГамКовідВак".

Тобто я просила одну вакцину, в сертифікаті у мене інша, а вкололи мені взагалі третю. На наступний день я пішла до головного лікаря, запитала, як це могло статися. Вона помітно напружилася, навіть не стала сперечатися, сидить і мовчить. Може бути, це помилка, може, їм просто все одно, чим колоти?".

Й подібні випадки, наголошує "Новая газета", трапляються в різних куточках РФ, а також на тимчасово окупованих російськими військовими українських територіях.


"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...