Візьміть досвід на замітку: Чоловік зірвав джекпот завдяки забобонам матері

У США Дональд Піттман із Ньюпорта зірвав джекпот - 200 тисяч доларів. Розповідаючи про свій успіх чоловік заявив, що купив виграшний білет завдяки забобонам своєї мами. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України.

Американець каже, що його мати завжди казала йому, що якщо сверблять руки, то потрібно покласти їх до кишені. Вважається що це може призвести до багатства.

Після того, як у Дональда почала свербіти рука, він засунув її до кишені і вирішив зазирнути до закладу, щоб купити лотерейний білет Ruby Red 7.

"Я їхав на роботу і спочатку не планував зупинятися за білетом, але у мене почухалася рука. Я згадав пораду матері, адже вона завжди має рацію, правда?" — сказав Піттман.

Чоловік стер захисний екран білета, на якому було вказано виграш у розмірі 200 000 доларів. Американець зазначив, що більшу частину його виграшу буде відкладено на заощадження. Окрім цього Дональд планує придбати новий мотоцикл для бездоріжжя.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...