"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також живе в Європі, але має чітку громадянську позицію, передають Патріоти України.

"Чого ми дивуємося, що на Венеціанському кінофестивалі показують документалку про "бєдних рускіх солдат", якщо українська супермодель Сніжана Онопко, яка свого часу прославила нашу країну на увесь світ, виставляє сторіз і дописи на своїй Instagram-сторінці під пісні російських виконавців", - обурилася інтерв'юерка.

Доротюк вважає, що Онопко, яка має багатомільйонну аудиторію і не відмовляється від російського контенту, краще не позиціонувати себе українською моделлю. "Але, якщо вже сонце десь на прибалтійському узбережжі сильно перегріло в голову і ти ніяк не вникаєш у контекст російсько-української війни з аудиторією в 16,3 млн фоловерів, то краще взагалі не позиціонувати себе українською моделлю. Бо який сильний дисонанс з тією ж Аліною Байковою, яка на кожному своєму кроці у буквальному сенсі кричить про війну в Україні! І тих, хто насправді в ній винен!", - додала журналістка.

"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...