Візит на дачу закінчився несподівано: На Київщині змія укусила чоловіка, він потрапив до реанімації

На Київщині змія укусила чоловіка: його довелося рятувати у реанімації. Випадок стався на закинутій приватній ділянці, яка заросла деревами та чагарниками. Про це повідомляє "Великий Київ" із посиланням на джерело у Ржищівській теріторіальній громаді, передають Патріоти України.

“Людину довелося лікувати у Кагарлику, потім у Києві, у відділенні реанімації”, – йдеться у повідомленні.

Гадюки щорічно кусають десятки людей. Укуси їх болісні, призводять до страждань та розладу життєвих функцій людини, проте майже ніколи не викликають смерті постраждалого.

Як відомо, змій нині доволі часто можна побачити там, де люди аж ніяк не очікують їх зустріти: у парках, на території дитячих садочків, на подвір’ї, особливо у гірських районах. Гадюки та вужі часто з’являтися там, де є побутове сміття, звалище будівельних чи інших матеріалів, на берегах річок та озер, сінокосах, узліссях. У таких місцях їм зручно ховатися від хижаків, є їжа, умови для розмноження.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...