Вказав у резюме посаду у НЗФ "Восток": Заарештували найманця "ДНР", якого вигнали з Білорусі (відео)

До війни чоловік отримав в Україні освіту, захистив дисертацію та отримав ступінь доктора політичних наук. Тривалий час працював за фахом.

На кордоні із Білоруссю. Фото: соцмережі.

Спеціальний підрозділ Держприкордонслужби затримав найманця терористів на кордоні з Білоруссю. Його вислали з Білорусі за вчинення адміністративного правопорушення. Білоруські прикордонники заборонили йому в'їзд до своєї держави терміном на 10 років, повідомляють Патріоти України із посиланням на ДПСУ.

Він отримав в Україні освіту, захистив дисертацію та отримав ступінь доктора політичних наук. Тривалий час працював за фахом. "У 2014 році він прибув в м. Донецьк перетнувши кордон з РФ та вступив до лав проросійських бойовиків. Відповідно до баз даних сайту "Миротворець" чоловік був заступником командира НЗФ "Восток", очолюваного сумнозвісним Олександром Ходаковським, та співробітником т.зв. МГБ "ДНР" з питань розробки стратегії та тактики ведення бойових дій, формування ідеологічної концепції "ДНР", забезпечення політичної та юридичної безпеки учасників переговорного процесу", - йдеться в повідомленні.

Зрозумівши безперспективність свого перебування у "ДНР", він виїхав до Республіки Білорусь через територію Росії. У Білорусі розмістив оголошення про пошук роботи на одному з інтернет-ресурсів. Там написав про свій досвід роботи у якості заступника командира батальйону "Восток" з особливо важливих справ.

Правоохоронці сусідньої держави вислали його за межі своєї країни. За даним фактом Держприкордонслужбою направлено інформування до відповідного правоохоронного органу, про наявність в діях особи ознак кримінальної.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...