Входить до списку найдорожчих будинків відомих росіян: Скільки коштує палац Пугачової і Галкіна

На обслуговування житла йде щонайменше вісім тисяч доларів щомісяця.

У мережі розповіли, що вартість палацу Алли Пугачової і Максима Галкіна становить 10 мільйонів доларів. Так, маєток входить до списку найдорожчих будинків серед російських знаменитостей, передають Патріоти України.

Як повідомляє видання "Федеральне агентство новин", шестиповерховий будинок, розташований на ділянці площею в один гектар у підмосковному селі Грязь. Площа самого маєтку становить 3 тис. квадратних метрів. Тут 6 поверхів, 20 кімнат, 5 з них – для гостей. Меблі виготовлені під старовину. Оздоблення – з натурального дерева. У деяких кімнатах є великі люстри, шикарні каміни і мармур.

Спальня Галкіна і Пугачової виконана в італійському стилі, а вітальня – суміш готики і ренесансу. На території є басейн, кінотеатр, великий гараж і амфітеатр. На обслуговування житла йде щонайменше вісім тисяч доларів щомісяця.

Зазначається, що онук Пугачової Микита Пресняков проживає в чотирикімнатній квартирі в центрі Москви. Ці апартаменти він отримав від бабусі як весільний подарунок.

Палац Галкіна і Пугачової

Нагадаємо, раніше юрист Ярослав Михайлов попросив підмосковну прокуратуру перевірити законність будівництва Максимом Галкіним і примадонною російської естради Аллою Пугачовою особняка в селі Грязь. "Замок", на його думку, перевищує три надземних поверхи і допустиму висоту у 20 метрів.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...