Вкрав не тільки гроші, але й усі документи: Маша Єфросиніна стала жертвою злодія в Парижі

Українська телеведуча Маша Єфросиніна розповіла, як поїхала в Париж у справах і стала жертвою злодія. За її словами, зловмисник вкрав у неї сумку, де були всі документи і банськівські картки, передають Патріоти України.

"У мене не працював сейф в номері, я поклала з собою: паспорт, права, картки всі. Я ще й зняла готівку, щоб не розраховуватися карткою. Сумку просто вкрали і все", - поскаржилася Маша в інтерв'ю Раміні Есхакзай.

Єфросиніна додала, що на допомогу їй прийшли українці. За її словами, за допомогою співгромадян, які проживають зараз в Парижі, їй вдалося знайти консула і відновити документи.

Також вона згадала випадок на заправці дорогою з Парижа в Україну, коли Маша не змогла розрахуватися на касі. Тоді їй на допомогу прийшов невідомий чоловік, який і заплатив замість неї. При цьому вона досі не знає - чи впізнав чоловік її.

"Приходжу на касу, а картка не працює, тому що я забула, що її заблокувала. Я почала в банк дзвонити, відвернулася від каси. А дівчина на касі каже: "А за вас вже заплатив той хлопець, який пішов". Спокійно хлопець прийшов, побачив, що я засмучена і що мені не зручно, тому що я там нагребла, він просто заплатив. Він, мабуть, і не зрозумів, що це я чи не я", - додала Єфросиніна.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...