Вкрав відбивні та застряг у ванній: Ведмідь увірвався до будинку та "погосподарював" (фото)

У США бурий ведмідь посеред дня пробрався у будинок місцевого жителя. Він вкрав кілька свинячих відбивних, застряг у ванній та намагався зістрибнути з другого поверху. Про це пише dailystar.co.uk, передають Патріоти України.

Інцидент стався у штаті Колорадо. Жінка зняла на відео, як великий ведмідь намагається вибратись із будинку її сусіда. Вона була шокована та налякана інцидентом, а тому викликала поліцію. На щастя, її сусіда не було вдома, коли ведмідь проник до його будинку, вибивши вікно на першому поверсі.

Повідомляється, що тварина "погосподарювала" у будинку. Після цього ведмідь завис на вікні другого поверху, роздумуючи, чи варто йому стрибати. Однак ведмідь вирішив, що падіння було занадто високим, і вирішив повернутися всередину і піти тим же шляхом, яким він потрапив.

Кажуть, що після цього тварина зникла в лісі. Власник будинку Райан Макфарлейн був приголомшений, коли дізнався, що непроханий гість проник до його будинку, поки він був на роботі.

"Ведмідь "вчепився кігтями у вікно і просто вирвав його, заліз всередину і поласував моїми свинячими відбивними, які я готував на вечерю того вечора, забрав деякі закуски з комори і перекинув рослини", - розповів він.

Відомо, що ведмідь перекусив свинячими відбивними та ласощами з шафи. Йому навіть вдалося помилково зачинитися у ванній кімнаті на деякий час. Але в цілому, Макфарлейн сказав, що він "вдячний за те, що ведмідь був шанобливим гостем".

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...